-
statekx - 07-13-2007
Spokojnie meen, to będzie po prostu re-release, a nie nowy box.
-
statekx - 08-11-2007
Miałem o tym nie wspominać, ale i tak w końcu ktoś by wspomniał...
Cytat:Następny album Slayer'a może być ostatnią płytą zespołu.
Tak przynajmniej zapowiada wokalista grupy Tom Araya. W niedawno udzielonym wywiadzie mówi: "Nie wszystkim podoba się widok starego gościa machającego głową. I muszę się z tym zgodzić. Myślę, że Stonesi mogą sobie na to pozwolić; oni mogą grać do 80-tki, w naszym przypadku nie wyglądałoby to najlepiej.
To całkiem wyczerpujące. Dlatego nie widzę sensu posuwania się dalej niż określony punkt w czasie. Mamy jeszcze jedną płytę do zrobienia, taką mamy umowę z (super producentem Rickiem) Rubinem, po czym będziemy musieli usiąść i przemyśleć przyszłość. Ale naprawdę nie widzę siebie robiącego tego samego w podeszłym wieku."
Źródło: Rumor.pl
Ja nie powiem nic.
-
RamzeS - 08-11-2007
Swiat bez Slayera juz nie będzie taki sam jak przedtem...
-
Książę - 08-11-2007
na szczęście będą ją wydawać tak długo, ze zdążycie poumierać w tym czasie
-
statekx - 08-11-2007
acha
-
Acrid - 08-13-2007
SlayerTV
YeboTV, a next generation web-based TV network, has launched
SlayerTV â featuring nothing but
SLAYER live footage and interviews all day long â
at this location.
SLAYER's concert at the San Diego Sports Arena on Saturday, August 25 starting just before 8:00 p.m. PDT.
This will be a live, real-time stream viewable to fans globally on www.YeboTV.com. In addition, fans can access the broadcast on Slayer.net, HotTop.com, and esp.com.
-
Sobota - 08-13-2007
Nie wiem czemu ale jakostak średnio mi sie podoba ten pomysł z telewizją, ale pooglądam troche moze fajne będzie.
-
Przemek87 - 08-14-2007
W sumie Slayer jako jedyny z tej tzw Wielkiej Czwórcy trashu nie nagrał nigdy złej płyty albo takiej której mógłby się wstydzić (np meta- st anger, megadeth-risk). Samo to robi z nich najlepszą kapele trashową w historii
-
Ambivalent - 08-14-2007
Twoja stara trash
-
Ghost_82 - 08-14-2007
hehe
-
Sobota - 08-14-2007
Przemek87 napisał(a):W sumie Slayer jako jedyny z tej tzw Wielkiej Czwórcy trashu nie nagrał nigdy złej płyty albo takiej której mógłby się wstydzić (np meta- st anger, megadeth-risk). Samo to robi z nich najlepszą kapele trashową w historii
A Sodom kurwa ? Dlaczego patrzycie tylko na Amerykańskie granie ? Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy . :?
-
Ambivalent - 08-14-2007
Sobota napisał(a):Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy .
nie zauwazylem.
-
Acrid - 12-15-2007
Niedługo po Nowym Roku legenda thrash metalu, grupa Slayer, wejdzie do studia, w którym rozpocznie prace nad kolejną płytą studyjną. Jedenaste dzieło zespołu ma się ukazać w 2008 roku.
Plany Slayera zdradził w wywiadzie wokalista i basista Tom Araya. â Jestem bardzo ciekawy, w jakim kierunku pójdzie nowa muzyka, jak będą brzmieć nowe kompozycje i jakim doświadczeniem będzie sesja nagraniowa. Jestem pewny, że stworzymy tak wspaniały album, jak "Christ Illusion" - mówił Tom Araya.
Slayer ... -
zakrecona - 12-15-2007
To oczywiście najlepszy zespół jaki może być
-
Paździoch - 12-19-2007
Ambivalent napisał(a):Sobota napisał(a):Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy .
nie zauwazylem.
Bo głuchy jak pień jesteś